Skocz do zawartości

Lenovo, default boot device missing or boot


Recommended Posts

Cześć, w laptopie Lenovo 330-15igm podczas rozruchu pojawia się komunikat:

 6833940200_1652819628_thumb.jpg 

default boot device missing or boot

Po zmianie ustawień BIOSa w sekcji BOOT na (oglądane poradniki na YT):

 5571617100_1652819709_thumb.jpg

Pojawia się taki ekran:

 1189174000_1652819814_thumb.jpg 

Proszę o wskazówki jak rozwiązać ten problem. Dzięki.

Link to post
Share on other sites
Napisano (edytowane)

Szczerze to nawet nie wiem jaki to był dysk (strona Lenovo też milczy na ten temat po wpisaniu numeru seryjnego), wiem że 1 GB. Moglibyście mi polecić co kupić w jego miejsce, aby pasowało? 

Edytowane przez lukeboss
Link to post
Share on other sites

Przepraszam zapędziłem się. To w takim razie najbezpieczniejszym wyborem będzie Crucial MX500 sprawdzony dysk.

Edytowane przez CrisPell
  • Popieram 1
Link to post
Share on other sites

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...