John MacTavish 1 Napisano 2 Maja 2022 Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 Hej. Jest opcja wrócić na Android 11 z 12 przez Odina ? Niestety polskie fora Android chyba umarły Cytuj Link to post Share on other sites
Suchywilk79 4 Napisano 2 Maja 2022 Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 Wpisz na telefonie *#1234# i podaj wersję oprogramowania którą masz aktualnie w telefonie w formacie : AP: G780FXX……. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
hetman126 10 Napisano 2 Maja 2022 Udostępnij Napisano 2 Maja 2022 spróbuj na tej stronce sammobile.com są tam oryginalne biosy do samsunga, musisz założyć konto i ostatnie na pewno pobierzesz, nie wiem czy do pobrania 11 nie będziesz musiał mieć konta prime, ale warto sprawdzić 1 Cytuj Link to post Share on other sites
John MacTavish 1 Napisano 3 Maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Witam serdecznie, udało mi sie to zrobić, przez odina wgrałem pierwszego Androida 12 jaki był dla S20FE G781B, później pobrałem ostatniego dostępnego Androida 11 i normalnie przez Odina wrzuciłem. Działa! Mimo wszystko dziękuje za chęć pomocy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts