darek123456 1 Napisano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2022 Witam Posiadam obecnie obudowę phanteks p500a (reszta podzespołów w opisie profilu) -obudowę polecam każdemu Jednak planuje przeprowadzkę i kobita mnie męczy że obudowa [czarna] nie będzie pasować a że ja chce trzymać pc na biurku to też jest trochę za duża... w takim przypadku muszę zmienić obudowę na coś innego i tu pytanie do was co możecie polecić budżet - hmmm najlepiej jakbym miał różne opcje do wyboru ,od tańszych po droższe ,ale wstępnie powiedzmy 200-700zł wymagania: 1.kolor biały 2.boczek ze szkła ( nie musi być na zawiasie jak w phanteksie) 3. pomieści chłodzenie Arctic liquid freezer II 280mm ( nie koniecznie na topie ,może być front) [jeśli ten wymóg byłby problemem to jestem w stanie zmienić chłodzenie na np ALF II 240mm) 4.montaż wertykalny karty graficznej tak jak mam obecnie ( zdj poniżej) [posiadam : Phanteks Zestaw do wertykalnego ustawienia GPU Riser PCI-E x16 (PH-VGPUKT_02)] za propozycję dzięki PS: chłodzenia arctic liquid freezer II z wersją ARGB są tak samo wydajne jak te bez? czy coś sie zmieniło w tej kwestii? Cytuj Link to post Share on other sites
darek123456 1 Napisano 27 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 bump myślę o zmianie aio na ALF II ARGB 240 lub 280 ich wydajnosc w wersji argb jest równie dobra jak w zwykłym alf II bez argb? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts