kevin0vsky 0 Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Siema, mam taką zagwozdkę od kilku dni mam interent 600/600 od inei i mój średni ping w grach to 30 a mój kolega ma internet radiowy 12/0,5 a ma średnio 10 (połączenie kablowe, oboje mieszkamy na wsi) Wiecie dlaczego tak się dzieje? Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 163 Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Wiele czynników mogą występować ale problem raczej jest w twoim kompie i ustawieniach systemu i gry...a być może masz u siebie trojana lub wirus...albo zwyczajnie ściąga się w tle jakaś aktualizacja... No wiele czynników może być które zwiększają ping... Cytuj Link to post Share on other sites
Arnold 110 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia W dniu 19.04.2022 o 03:24, kevin0vsky napisał: Siema, mam taką zagwozdkę od kilku dni mam interent 600/600 od inei i mój średni ping w grach to 30 a mój kolega ma internet radiowy 12/0,5 a ma średnio 10 (połączenie kablowe, oboje mieszkamy na wsi) Wiecie dlaczego tak się dzieje? Jaki dostawca internetu? Jaki router używasz? Łączysz sie kablowo z routerem czy po WiFi? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts