goodjuke 4 Napisano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 Hej, mam taką nietypową prośbę. Potrzebuję zdjęcie paragonu lub faktury na którym jest kraken x63. Czy mógłby ktoś poratować :) ? Potrzebuję kabel ktory wchodzi do blokopompy, nigdzie nie moge go dostać, ani nigdzie nie ma do kupienia wtyczki jst phdr 10 pin. Napisałem do nzxt - chyba mi wyślą ten kabelek, ale chcą dowod zakupu... Będę bardzo wdzięczny ;) Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 30 Marca 2023 Udostępnij Napisano 30 Marca 2023 Dowód zakup nie jest do niczego potrzebny,gadanie typu że paragon jest podstawą gwarancji to totalna bzdura Sklepy idą na łatwiznę bo jak dasz paragon to mają wszystko czarno na białym i nie muszą w bazie danych szukać Twojego zakupu Ja 2 razy bez paragonu reklamowałem słuchawki w RTV AGD i raz drukarkę w ME ... Wystarczy tylko pamiętać kiedy się kupowało chociaż "mniej więcej" ...To ułatwi szukanie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts