airdamien25 0 Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Witam, Proszę o informację jaki program antywirusowy jest teraz najlepszy płatny lub darmowy ? Obecnie korzystam z Kasperskiego, ale chcę się go pozbyć. Cytuj Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Eset 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17834 Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Zależy co kto lubi i jak się odnajduje w konfiguracji itp. Mi akurat od dłuższego czasu Comodo dobrze służy, ale ESET również ok. Cytuj Link to post Share on other sites
Wroobelek 8 Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) Zdrowy Rozsądek, to najlepszy antywirus. Ja korzystam z wbudowanego w Windę 11, uzupełniam darmową wersją AntiMalwareBytes i nic się nie dzieje. Nic mi nie przeszkadza, nie irytuje niekończącymi się powiadomieniami i nie obciąża zbędnie komputera. Najważniejsze, to korzystać z legalnego oprogramowania, nie używać cracków, nie wchodzić na strony o wątpliwej reputacji i nie klikać bezmyślnie linków w poczcie niewiadomego pochodzenia. Wszystko. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez Wroobelek 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Korzystałeś z najlepszego ale chcesz z niego zrezygnować...to nawet logiczne bo wojna i należy unikać wszystkiego co ruskie... Ja wiem ze to ruski antywirus ale przy okazji to też najlepszy antywirus , co pokazuje większość testów... Chodzą słuchy że to też jest program szpiegujący ale korzystałem z niego tyle lat i nic złego mnie nie spotkało a może po prostu u mnie nie mają co wyszpiegować... Teraz u mnie jest darmowy Avast... Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) Jak masz w 10 - 11 to systemowy starczy i zimna głowa. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez lukasz272015 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts