Skocz do zawartości

Recommended Posts

siemka, chciałem kupić GXT570, ale mój proc jest za słaby Phenom 955 BE 3.2@3.6 . Wydawać prawie 1000zł na GTX560 Ti SOC/czy inną wersji wykręconą, nie ma dla mnie najmniejszego sensu. Więc pomyślałem sobie, aby jeszcze przesiedzieć te 2 lata na PS3, (jeśli za rok na E3 zaprezentują nową generacje konsol) bo jak nie to za rok wymieniam proca i grafe.

Ale do rzeczy, szukam grafiki tak za 500zł do wiedźmina 2 i kilku jeszcze gierek. Czego oczekuje od grafy?? abym mógł spokojnie grać w W2 na natywnej rozdzielczości 1680x1050 plus detale, aby gra ładnie wyglądała.

Pozdrawiam.

http://www.ceneo.pl/9773827 --> wybierz sklep blisko ciebie i kup za 550 zl, lepszej karty nie znajdziesz na rynku w tej cenie, po prostu brak konkurencji, GTX 460 jest drozszy od tego Radeona a slabszy o te 5-8% :-)

Spokojnie W2 i inne gry beda chodzic na high detalach w takiej rozdzialce, pozdro

Edytowane przez Valus

eeeee.... te ktore podales to ponad 550 zl i niektore sa blisko 650 -_- Podalem ci model ktory jest najlepszao ferta obecnie na rynku, icchy i wydajny podatny na OC i TANI. Nic w tej twojej listy mi nie podchodzi a ceny dosc wysokie... ten gigabyte ktory ci podalem za 550 zl tu jest za.... 650!! lol? :) Wez to co podalem w linku i na pewno bedziesz zadowolony, grafika bedzie bardzo ladnie wspolgrac w Procesorem

Mozesz te kupic GTX 460 1 GB ale on jest w cenie blisko 600 zl a jest slabszy od Radeona HD 6850 http://www.ceneo.pl/8290003

Edytowane przez Valus

Ja bym proponował troszkę dołożyć do radeona 6870 ceny od 620 zł w zależności od modelu sam posiadam tą kartę z procesorem amd phenom x4 955 be @4260 Wiedzmin 2 chodzi na ultra detalach w ful hd najniższy fps jaki udało mi się zauważyć to chyba 36 średnio jest 46 więc gra się super płynnie inne gry też chodzą w max detalach i ful hd bez najmniejszego problemu crysis 2 ustawienia hard core średnio jest 47 klatek najmniej zauważyłem ok 36-38 ale to tylko w kilku miejscach w całej grze gra się super płynnie ta karta świetnie śie skaluje z podkręconym pheomem x4 955 be jeszcze ty grasz w niższej rozdzielczości wiec wydajność będzie jeszcze wyższa Polecam niska cena i doskonała wydajność w nowych grach

Ja ci podalem przykladowe skley ktore tam sa, nzjadz ten ktory jest w twoim miescie i zobacz czy mozesz odebrac osobiscie a jezeli nie to coz + 15 zl co nie zmienia ze jest to nadal o wiele taniej. Mozesz tez poszukac na swoja reke wiesz juz za jakimi modelami sie ogladac, moze jest jakis sklep w twojej okolicy. ;)

Mielismy sie trzymac 500 zl, ja podalem za 550, 6870 z stockowymi chlodzeniami to ponad 600 zl + dostawa wyjdzie z 650... :) zaraz dojdziemy do 560 ti i sprawa sie rozwiaze ^^

Edytowane przez Valus

gigabyte jest drozszy o 25zl... tyle chyba mozna dolozyc? :)

Ale jest fabrycznie podkręcony co zwiększa użycie prądu na start,ogranicza możliwości dalszego OC a przedewszystkim zwiększa cene.A tak kupujesz karte od Sapphire z bardzo wydajnym autorskim chłodzeniem i masz wybór,nikt niczego Ci nie narzuca ani nie zabrania :) Do tego masz 25zł w kieszeni :)

A tak kupujesz karte od Sapphire z bardzo wydajnym autorskim chłodzeniem

Chlodzenie akurat w tych 2 modelach to lepsze ma Gigabyte i prosze wiecej tkaich pierdol NIE pisac.. boshe...