kumalajs01 0 Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Hej, Czy spotkaliście kiedyś taką obudowę bez szklanego boku, ale z wentylatorami z podświetleniem RGB na froncie? Na upartego można było by kupić obudowę ze szkłem i ją wywalić i potem wstawić metalową o ile się da taka zamówić, ale to też nie potrzebne koszta... Za odpowiedź będę wdzięczny Cytuj Link to post Share on other sites
slo1q 337 Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 To może np SilentiumPC Ventum VT2, wersja podstawowa, bez okna i dokupić do tego ich zestaw 3 wentylatorów LPG z kontrolerem LGBT? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kumalajs01 0 Napisano 30 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 6 godzin temu, slo1q napisał: To może np SilentiumPC Ventum VT2, wersja podstawowa, bez okna i dokupić do tego ich zestaw 3 wentylatorów LPG z kontrolerem LGBT? To jest myśl! Widziałem tą obudowę, ale nie zauważyłem, że ma MESH na foncie xd Dzięki! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts