Darba 0 Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Witam, kiedy stworzyłem nowy profil użytkownika, zauważyłem, że nie ma zainstalowanych programów, ale nie dotyczy to wszystkich. Takie jak na przykład RescuTime, NOD32, dropbox itd. itp. również są w nowym profilu. Czy da się stworzyć nowy profil, który byłby tak czysty jak niemal po świeżej instalacji windowsa? Cytuj Link to post Share on other sites
Genghis Khan 120 Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Niektore aplikacje daja wybor podczas instalacji, instalacja dla tego jednego uzytkownika albo dla wszystkich ale czesc aplikacji nie ma takiej opcji i instaluje sie dla kazdego uzytkownika. Kazdy uzytkownik bedzie mial swoj profil - zazwyczaj Cytuj Link to post Share on other sites
Darba 0 Napisano 1 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2022 W dniu 29.03.2022 o 12:51, Genghis Khan napisał: Niektore aplikacje daja wybor podczas instalacji, instalacja dla tego jednego uzytkownika albo dla wszystkich ale czesc aplikacji nie ma takiej opcji i instaluje sie dla kazdego uzytkownika. Kazdy uzytkownik bedzie mial swoj profil - zazwyczaj no ok, ale mi chodzi o stworzenie nowego profilu, a nie o instalowanie programów Cytuj Link to post Share on other sites
Darba 0 Napisano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 I jak, ktoś wie? Cytuj Link to post Share on other sites
q6820s 2 Napisano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 Jedynie co mi przychodzi do głowy to ograniczyć dostęp do apek dla nowego usera. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts