Exon20 0 Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 Cześć, musze się szybko zdecydować na telefon. Narazie mam 3 modele, które mi przypadły do gustu (poco f3, realme gt master edition,xiaomi mi 11 lite 5g). Nie patrzyłem na to jakoś dużo wiec liczę na to, że mi pomożecie. Może znajdą się jakieś inne telefony w podobnej cenie a o lepszych specyfikacjach. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3759 Napisano 18 Marca 2022 Udostępnij Napisano 18 Marca 2022 Jedno co pewne to to że synowi kupiłem realme gt me bo najmniejszy.A różnica między procem 778 a 780 marginalna.Lepszy by był oneplus nord 2 ale droższy... Cytuj Link to post Share on other sites
snake2oo7 5 Napisano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 jestem w podobnej sytuacji... zastanawiam sie nawet nad uzywanym iphonem ( mialem na weekend X 64gb) ale ten ma za mały ekran jak dla mnie. teraz wynalazlem w sieci ze jeszcze jest XS MAX. pytanie do uzytkownikow jabłka. czy zakup tego telefonu ma jeszcze sens ? ceny uzywek to ok 1400-1700 zl i sie zastanawiam czy ma to wogóle racje bytu Cytuj Link to post Share on other sites
MiszaElk 3 Napisano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2022 W dniu 18.03.2022 o 13:44, Exon20 napisał: realme gt master edition Zdecydowanie polecam. Najmniejszy, w miarę czysty Android (raczej już nie będę brał pod uwagę telefonów z MIUI), fajny ekran, dobra bateria, przyzwoite aparaty. Wersję 6/128 można wyrwać z okolicach 1200 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts