User1980 0 Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 Witam! Chcialbym zapytać: ostatnio nie mogę wejść na stronę Hbogo.pl, automatycznie przekierowuje mnie na hbomax, którego w kraju w którym jestem, jeszcze nie ma. Mam założone konto Hbogo.pl w Polsce i zawsze mogłem spokojnie oglądać bez VPN-u. Mam na myśli, ze wyglada to tak jakby adres Hbogo.pl zamienił się na hbomax. Czy ktoś może coś poradzić? Cytuj Link to post Share on other sites
duszek 3 Napisano 14 Marca 2022 Udostępnij Napisano 14 Marca 2022 HBO GO z dniem 8 marca zostało zastąpione przez HBO MAX.Konta zostały automatycznie przeniesione do nowej usługi. https://www.benchmark.pl/aktualnosci/hbo-max-data-premiery-i-cena-w-polsce.html Cytuj Link to post Share on other sites
xellon32 1 Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Zmieniła się tylko nazwa czy może jest też różnica w bibliotece? Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 bibliteka mniejsza jak na tę chwilę. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts