Lord_Krecitsqa 1359 Napisano 12 Marca 2022 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 Myślę nad zakupem do ciężarówki. Oczywiście używany, na nowy szkoda mi pieniądzy. Grane nie będzie od tego mam PC w domu. Do czego ma służyć? A do zabawy z software w telefonie Android typu wrzucanie softu, jakiś upgrade nawigacji , film to chyba już nawet telefon za 200zł potrafi odtworzyć więc oczywiste. Fajnie jakby zżerał jak najmniej prądu, i długo trzymał na baterii. Widziałem jakieś DELL na I7 ale 4gen a to chyba przesada Fajnie jakby dało się wrzucić M2 z obecnego PC i żeby obsłużył te 16gb pamięci. Co wybrać za nieduże pieniądze? Może coś na gen.8 ? Jakaś I5? Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1683 Napisano 12 Marca 2022 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 (edytowane) Jak używany to na specyfikacji bym się bardzo nie skupiał tylko brał co się trafi w dobrej cenie , do twoich potrzeb to naprawdę nie ma znaczenia czy to będzie i7 czy i3 . Szukał bym chyba podświetlanej klawiatury jak ma być w ciężarówce używane . Edytowane 12 Marca 2022 przez jakub1t 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Genghis Khan 120 Napisano 12 Marca 2022 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 Im nowsza generacja procesorow tym mniej zuzywaja energi, z pewnymi wyjatkami 4 gen sporo energi zuzyje, 6-8 gen mniej itd i3 bedzie zuzywala najmniej pradu, i7 najwiecej Jezeli bedzie to uzywka z dyskiem ssd warto sprawdzic czy fabrycznie mial ssd, bo jezeli fabrycznie mial hdd to nie podlaczysz m2 tylko ssd sata. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts