maaaciek96 0 Napisano 7 Marca 2022 Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Witam! Drukarka epson xp245 nie wykrywa tuszy zamiennych. Wcześniej nie było problemu. Próbowałem czyścić, odłączać od prądu, ponownie instalować. Wykrywa tylko tusz czarny załóżony tydzień wcześniej. Wyłączyłem opcję monitorowania przez epson. Pozdrawiam i liczę na pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
worm 16773 Napisano 8 Marca 2022 Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Próbowałeś używać od jakiejś innej firmy zamienników? Ja miałem tak kiedyś z Brotherem, że tylko z jednej firmy podchodziły. Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2090 Napisano 8 Marca 2022 Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Drukarka jest zablokowana musisz ją zrestartowaćSpróbuj tego :http://www.101k.info/reset.htmlLub program serwisowy WIC chyba się zwie na yt są filmy jak go używać do restartowania drukarki.Jeśli się nie uda to jakiś ogarnięty serwis.Zapewne jak włożysz teraz oryginały to też drukarka ich nie rozpozna. Cytuj Link to post Share on other sites
maaaciek96 0 Napisano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 7 godzin temu, worm napisał: Próbowałeś używać od jakiejś innej firmy zamienników? Ja miałem tak kiedyś z Brotherem, że tylko z jednej firmy podchodziły. Nigdy nie było problemu z tymi tuszami więc miałem ich zapas i cały czas mam. Ale jak nie uda się zresetować to kupię nowe. 6 godzin temu, raiders napisał: Drukarka jest zablokowana musisz ją zrestartować Spróbuj tego :http://www.101k.info/reset.html Lub program serwisowy WIC chyba się zwie na yt są filmy jak go używać do restartowania drukarki. Jeśli się nie uda to jakiś ogarnięty serwis. Zapewne jak włożysz teraz oryginały to też drukarka ich nie rozpozna. Spróbuję tak zrobić dzięki wielkie dam znać czy się udało Cytuj Link to post Share on other sites
Teshi 52 Napisano 21 Marca 2022 Udostępnij Napisano 21 Marca 2022 3 opcja wyciągnij tusze, wyłącz drukarkę od prądu, po 2 minutach włącz, jak się podniesie zainstaluj tusze. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts