Ciarek90 0 Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Witam serdecznie. Czy mogę podłączyć pod komputer 1 monitor 1440p oraz drugi monitor 1080p do 1 karty graficznej? Pytam, ponieważ jestem zielony w tym temacie a nie wiedziałem, że tak bardzo przyzwyczaję się do korzystania z 2 monitorów. Na co dzień korzystam z 2 monitorów 1080p i podłączam je bez problemu. Aktualnie wróciłem na 2 miesiące do Polski i w domu posiadam 1 monitor 1440p, ale chciałbym zakupić jeszcze 1 mniejszy właśnie 1080p. Czy będę mógł ustawić na pierwszym rozdzielczość 1440p i 1080p na drugim bez żadnego problemu? Pytam, gdyż jak wspomniałem nigdy nie zagłębiałem się w ten temat a moje jedyne doświadczenie w dziedzinie łączenia różnych komponentów to dokładanie pamięci ram o różnych taktowaniach a tam szybsza dostosowywała się do wolniejszej. Być może odpowiedź jest trywialna i ktoś będzie w stanie odpowiedzieć na moje pytanie. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
UglierOrlock 1 Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 tak, każdy podłączony monitor może mieć inną rozdzielczość. każdy monitor jest ustawiany niezależnie, czy to rozdzielczość, odświeżanie ekranu, jasność itd. itp. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ciarek90 0 Napisano 4 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Dzięki wielkie za odpowiedź. Teraz jak już wiem, że będzie śmigało to pozostaje na szybkości zakupić jakiś fajny monitorek. Jeszcze raz dziękuję za udzieloną pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts