Kacper22332 0 Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Ktoś mi może powiedzieć dlaczego cena tej karty graficznej na tej stronie tak bardzo różni się od np xkom ? MSI GTX 1650 Ventus XS - 4GB OC, graphics card (HDMI, DVI-D) V809-3060R w NET-S.pl MSI GeForce GTX 1650 VENTUS XS OC 4GB GDDR5 - Karty graficzne NVIDIA - Sklep komputerowy - x-kom.pl Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 6 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Ha taka słaba karta i taka wysoka cena. Ja bym odradzał i dołożył drugie tyle aby kupić coś sensowniejszego. Bo jako takie granie w FHD z nisko średnimi detalami to mierna przyjemność. Cytuj Link to post Share on other sites
Kacper22332 0 Napisano 7 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) A jak z cenami ? W najbliższych miesiącach powinny jeszcze pójść w dół czy jednak to jest chwilowe ? Wydatek ponad 1500 zł na kartę graficzną dzięki której nie będę mogł grać na ultra to śmiech na sali xd Edytowane 7 Lutego 2022 przez Kacper22332 Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 (edytowane) Sam siedzę i morduję się na GTX 1050Ti. Czekam na realne obniżki cen ale nie kupię karty szrota za takie pieniądze jakie mamy obecnie. Coś mi się wydaje że ceny już zaczną spadać a najniższe powinny być w wakacje. Prawda jest taka że to nie ceny kart tak podskoczyły a tylko wielkie sklepy komputerowe zawyżają nierealnie te ceny. Dla tego taki Xkom może w każdej chwili zrobić jakiekolwiek obniżki i nazwać to ceną promocyjną ( co im hurtownie podeślą w dużym nakładzie ). Problem polega z dostępnością kart na rynku. A jeśli interesuje cię zakup karty na już kakiejkolwiek mój brejdak ma radeona RX560 4gb do sprzedania. Więc mogę popytać czy jeszcze go ma. Edytowane 7 Lutego 2022 przez majster klepka Cytuj Link to post Share on other sites
Kuba 49 Napisano 9 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 W dniu 6.02.2022 o 21:46, Kacper22332 napisał: Ktoś mi może powiedzieć dlaczego cena tej karty graficznej na tej stronie tak bardzo różni się od np xkom ? MSI GTX 1650 Ventus XS - 4GB OC, graphics card (HDMI, DVI-D) V809-3060R w NET-S.pl MSI GeForce GTX 1650 VENTUS XS OC 4GB GDDR5 - Karty graficzne NVIDIA - Sklep komputerowy - x-kom.pl W net-s który ma słabe opinie, "niedostępny", więc pewnie cena nieaktualna. W x-kom "wycofany", cena też pewnie nieaktualna. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
korzychxp 253 Napisano 9 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2022 Powtórzę setny raz. 1650 nonsuper nie kupuje się nawet jakby nas torturowano. Bubel jakich mało gorszy o wiele od 1060 GTX, które w większości nawet używane są w dobrej formie. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts