Mały_dariusz 0 Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 ostatnio kupiłem karę gtx 650ti karta po podłączeniu do komputera działa ale nie wyświetla obrazu ani przez sata ani przez vega ani przed dvi jak sprawdzałem na yt to może być problem w biosie lub systemie a jak podłączyłem kartę do innego komputera dalej nie dawała obrazu a jak podpinam starą kartę graficzną gt520 to wszystko działa myśle że to może być też problem z 6 pinowym złączem do karty graficznej która jest w gtx 650 ti a w gt520 tego nie ma i czy to może być problemem że w biosie może być coś takiego co trzeba ustawić np napięcie czy coś w karzdym bądz razie nie jestem w stanie dostać się do systemu ani do biosu Cytuj Link to post Share on other sites
Vemorion 293 Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Podaj model zasilacza i płyty głównej. Ta wtyczka zasilająca (6pin) jest wpięta do karty graficznej? Cytuj Link to post Share on other sites
Mały_dariusz 0 Napisano 1 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Zasilacz corsair vs 650 Płyta Gigabyte H61M-DS 4.0 tak jest wpięta Cytuj Link to post Share on other sites
Vemorion 293 Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Jeżeli karta graficzna nie działa w dwóch komputerach, to odpowiedź sama się nasuwa. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie geforce_tm 20 Napisano 3 Lutego 2022 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 (edytowane) W dniu 31.01.2022 o 23:11, Mały_dariusz napisał: karta po podłączeniu do komputera działa ale nie wyświetla obrazu ani przez sata ani przez vega lepiej będzie jak znajdziesz inne hobby Edytowane 3 Lutego 2022 przez geforce_tm 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts