RAFCIIOOO 0 Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Witam. Potrzebuje po raz kolejny porady od Was. Wcześniejsze dwa zestawy były idealne, dziękuję :) Sprzedałem wcześniejszego PC i kupiłem PS5. Niestety pady nie sa dla mnie dlatego tez sprzedałem PS5 i chce wrócić do poczciwego PC. Zastanawiałem nad Magnus Zotac z 3060, 16gb ram i z i5. Nie chce miec monitorów, PC ma byc podłączony pod TV 65 cali Sony bravia XH9005 czy ten gotowiec Zotac da radę? W gry w jakie czasami będę grać to diablo, Age of empire, heroes 3,PoE etc. Myślicie ze w dobrym kierunku idę?? Czy lepiej złożyć coś samemu? Jeżeli tak to pomożecie? Budżet do 5k. Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 17 minut temu, RAFCIIOOO napisał: Zastanawiałem nad Magnus Zotac z 3060, 16gb ram i z i5. Jaką masz na niego cenę? 17 minut temu, RAFCIIOOO napisał: czy ten gotowiec Zotac da radę? Trzeba dokupić lepsze chłodzenie na CPU bo jest głośno. Cytuj Link to post Share on other sites
RAFCIIOOO 0 Napisano 28 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Myślę ze można 4,5k. To wiem ze trzeba wymienić Ale da radę? Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Jak masz go za 4,5 koła już z 16GB RAM to nic tylko brać . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts