nexy95 134 Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Cześć, zastanawiam się nad kupnem RX'a 6600XT, w Polsce ceny za najgorsze modele to minimum okolice 3k, w alternate.de mam Nitro+ OC (model, który przy RX580 mnie zadowolił i jest to podobno jedna z lepszych wersji tych kart) za 2,9k. Z tego co kojarzę to alternate kiedyś miało Polską stronę, która jest już nieaktywna. Zamawiał ktoś coś może z tego sklepu i posiada informację czy wysyłka do Polski jest możliwa? Zaraz będę pewnie do nich bezpośrednio pisał e-maila, ale wolę tutaj zapytać przy okazji, bo wiem że są tu osoby które mogą się orientować w temacie kupna karty z zagranicy. Ewentualnie pytanie czy warto się bawić w pośredników, bo nie mam nikogo w DE na obecną chwilę kto mógłby mi odebrać i wysłać taką kartę. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Wysyłają, jak cos to zawsze możesz maila skrobnąć i sie dowiedzieć o koszty wysyłki. https://www.alternate.de/HILFE/Bestellmöglichkeiten/Europaweit-bestellen W dniu 19.01.2022 o 15:30, nexy95 napisał: czy warto się bawić w pośredników Wg mnie nie, skoro wysyłają za granicę. Cytuj Link to post Share on other sites
Artok 2010 Napisano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2022 W dniu 19.01.2022 o 15:30, nexy95 napisał: Zamawiał ktoś coś może z tego sklepu i posiada informację czy wysyłka do Polski jest możliwa? Teoretycznie tak, ale trzeba pisać maila. Ja za 40 zł kupiłem na Allegro przesłanie paczki przez pośrednika i właśnie dziś dostałem ją w swoje ręce. Nie chciało mi się bawić w debaty i proszenie ich łaskawie, by wysłali paczkę do Polski. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts