tuciek 0 Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Witam. Mam taki problem: niedawno wymieniłem ps4 na ps5, przed sprzedażą starej konsoli skopiowałem cześć gier na dysk usb i po podłączeniu do nowej konsoli wszystko działa jak trzeba. Ustawiłem też tak, żeby wszystkie gry z ps4 instalowały się domyślnie na dodatkowym dysku. Problem polega na tym, że chciałbym wymienić ten dysk na inny o większej pojemności ale nie chcę tracić zawartości tego co mam na nim. Niestety nie znalazłem w konsoli opcji klonowania dysków dodatkowych. Jak podłączam oba dyski to widzi tylko ten, co jest pierwszy podłączony. Pod windowsem to wcale nie widzi tych dysków i nie widzę możliwości skopiowania. Czy miał ktoś kiedyś taki problem? Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Skopiuj część ze starego na ps5 a potem z ps5 na nowy. Może tak się uda. Pewnie aby skopiować wszystko trzeba będzie tak zrobić z kilka razy. Cytuj Link to post Share on other sites
tuciek 0 Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 No ale właśnie nie widzę takiej opcji w konsoli Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Podpinasz oba dyski z tył? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie tuciek 0 Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Podziękował! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts