iro71 40 Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 22 minuty temu, zbiku90 napisał: Podlinkowany artykuł dotyczy całego zestawu komputerowego Asusa, który jest zaopatrzony w zewnętrzną kartę, dlatego właśnie integra jest na nim domyślnie wyłączona. o tym własnie pisałem że asus w gamingach włąśnie z załóżenie wychodzi że jeśli ktoś ma taką płyte to korzysta z mocnej zewnętrznej karty i domyślnie wyłącza integre nawet w niektórych laptopach to widziałęm a PGA będzie integrą włąśnie Cytuj Link to post Share on other sites
JrBartek96 0 Napisano 10 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 4 minuty temu, iro71 napisał: o tym własnie pisałem że asus w gamingach włąśnie z załóżenie wychodzi że jeśli ktoś ma taką płyte to korzysta z mocnej zewnętrznej karty i domyślnie wyłącza integre nawet w niektórych laptopach to widziałęm a PGA będzie integrą włąśnie Sprawdzę jutro i dam znać dzięki za podpowiedzi Panowie, wyjąłem baterie na całą noc i zrobiłem reset zworka i pojawiła się karta w biosie dziękuję za pomoc wszystkim ^*^ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts