melomonster 1 Napisano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2022 Szukam sobie nowego zestawu słuchawkowego bo mój Logitech G930 zaczyna się sypać. Zależy mi na słuchawkach bezprzewodowych, wokółusznych o zamkniętej konstrukcji, dobrym dźwięku z wyraźnym basem i możliwością używania słuchawek w czasie ładowania (bo podobno nie wszystkie słuchawki mają taką opcję). Atutem będzie odpinany mikrofon, wsparcie dla jakiegoś systemu dźwięku przestrzennego, słuchawki nie muszą mieć żadnego rgb. Porozglądałem się trochę i znalazłem parę interesujących pozycji:ROCCAT SŁUCHAWKI GAMINGOWE NAUSZNE SYN PRO AIRJBL Quantum 600 słuchawki gamingowe 2,4GHzSŁUCHAWKI BEZPRZEWODOWE ASTRO A20 5Ghz EQ PC XBOXSłuchawki HyperX Cloud Stinger Core 7.1 WirelessSłuchawki Logitech G733 Lightspeed bezprzewodoweLogitech G533HyperX Cloud II WirelessHyperX Cloud MIX (biało-różowy)Razer BlackShark V2 ProLogitech G PRO X LightspeedSteelSeries Arctis 7 (czarny)Corsair VOID ELITE SURROUND Premium Gaming Headset with 7.1 Surround Sound CA-9011205-EU (carbon)Corsair VIRTUOSO RGB WIRELESS SE High-Fidelity Gaming Headset CA-9011180-EU (gunmetal) Budżet to 600zł choć jestem w stanie zapłacić trochę więcej jeśli przekłada się to na wyższą jakość. Jeśli ktoś z was używa którychkolwiek z tych słuchawek, lub posiada inne i chciałby podzielić się wrażeniami to ja chętnie poczytam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts