LamaWarzywo 0 Napisano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Mam problem z kolejnym moim urządzeniem. Są to steelseries arctis 3. Dotychczas używałem słuchawek Genesisa za jakąś stówkę. Teraz kupiłem Arctisy 3 i grają o wiele gorzej. Dźwięk jest jakby ze studni, przytłumiony, wysokie tony są bardzo drażliwe. Przy włączeniu dźwięku przestrzennego na Windows Sonic bądź dolby atmos jest jeszcze gorzej. Pewna muzyka w grach na słuchawkach od Genesisa była doskonale słyszalna, ale na arctisach 3 była przytłumiona i cicha. Dźwięki kliku w menu także są jakby przytłumione. Steelseries engine zainstalować nie mogę bo moje urządzenie nie posiada do niego wsparcia… Co mam robić? Edytowane 25 Grudnia 2021 przez LamaWarzywo Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Mam problem z kolejnym moim urządzeniem. Są to steelseries arctis 3. Dotychczas używałem słuchawek Genesisa za jakąś stówkę. Teraz kupiłem Arctisy 3 i grają o wiele gorzej. Dźwięk jest jakby ze studni, przytłumiony, wysokie tony są bardzo drażliwe. Przy włączeniu dźwięku przestrzennego na Windows Sonic bądź dolby atmos jest jeszcze gorzej. Pewna muzyka w grach na słuchawkach od Genesisa była doskonale słyszalna, ale na arctisach 3 była przytłumiona i cicha. Dzięki kliku w menu także są jakby przytłumione. Steelseries engine zainstalować nie mogę bo moje urządzenie nie posiada do niego wsparcia… Co mam robić?Wsadź co w karton i odeslij Cytuj Link to post Share on other sites
LamaWarzywo 0 Napisano 25 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, bleck55 napisał: 8 minut temu, LamaWarzywo napisał: Mam problem z kolejnym moim urządzeniem. Są to steelseries arctis 3. Dotychczas używałem słuchawek Genesisa za jakąś stówkę. Teraz kupiłem Arctisy 3 i grają o wiele gorzej. Dźwięk jest jakby ze studni, przytłumiony, wysokie tony są bardzo drażliwe. Przy włączeniu dźwięku przestrzennego na Windows Sonic bądź dolby atmos jest jeszcze gorzej. Pewna muzyka w grach na słuchawkach od Genesisa była doskonale słyszalna, ale na arctisach 3 była przytłumiona i cicha. Dzięki kliku w menu także są jakby przytłumione. Steelseries engine zainstalować nie mogę bo moje urządzenie nie posiada do niego wsparcia… Co mam robić? Wsadź co w karton i odeslij Dzisiaj kuzyn dostanie takie same słuchawki. Sprawdzę jak u niego grają. Jest jakaś szansa że to błąd spowodowany jakimś systemowym ustawieniem? Edytowane 25 Grudnia 2021 przez LamaWarzywo Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Dzisiaj kuzyn dostanie takie same słuchawki. Sprawdzę jak u niego grają. Jest jakaś szansa że to błąd spowodowany jakimś systemowym ustawieniem?Możliwe ale one i tak wybitne nie sąMoże coś w sterownikach. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts