under555 10 Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Cześć, mam pytanie kupiłem kartę na allegro od prywatnej osoby i opłaciłem przelewem. Gościu wydaje się uczciwy ale... wole się zabezpieczyć. Paczka ma przyjść kurierem gls (karta za 4000zł) Wiem,że ochrona kupującego na allegro działa dobrze, kiedyś z niej korzystałem i zero problemów tylko wtedy sprzedający nie wysłał mi po prostu paczki wiec sytuacja była łatwa. Jak tutaj mogę to rozwiązać? nagrać film telefonem jak otwieram paczkę ? później ewentualnie z testu furmark (jakby w razie czego karta miała się przegrzewać) czy jak? jak byście to ugryźli? Cytuj Link to post Share on other sites
Kisiel1314 155 Napisano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2021 Nagranie telefonem, najlepiej przy wręczeniu paczki przez kuriera aż do momentu otwarcia w obecności kuriera (tak bym zrobił) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts