Skocz do zawartości

Telewizor minimum 55" 120Hz do konsoli Xbox X oraz oglądania filmów.Budżet +/- 6000 tys.zł.

Recommended Posts

Witam.Szukam nowego telewizora do konsoli xbox X oraz oglądania filmów,gównie Netflix :)

Niestety mój 10 letni LG 42" 60Hz 1080p pozostawia wiele do życzenia :cry:

Z racji tego że do konsoli to chciał bym coś z odświeżaniem 120hz,oraz minimum 55" a najlepiej 65"

Co powiecie o np.

https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-oled65b1-tv-oled-uhd-4k-lg.bhtml#opinie

a może 

https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-samsung-led-qe65qn85a-neo-qled-uhd-miniled-tv-2021?gclid=Cj0KCQiAnuGNBhCPARIsACbnLzpTdPbLpt5b4FHPsxlQR_l_RX886bESOLufLG4sVmx7BTfjkz_Oi_kaAsiJEALw_wcB

Pozdrawiam.

Edytowane przez Szy3ki

Bierz OLEDA od LG bez dwóch zdań, obraz KOSMOS, żaden gó^%$#@y monitor z górnej półki nie ma startu do TV i 65".

Jak już LG [oled] dołóż do wersji C1. Ma on  procesor Alpha 9 a B1 Alpha 7 4. generacji. TV kupujesz na wiele wiele lat, a więc warto. Ja od razu poszedłem w G1. Teraz to w końcu  odczuwam przyjemność z grania przy takim obrazie  i leżąc na kanapie :)

• 4 tygodnie później...
W dniu 15.12.2021 o 10:35, serafin1 napisał:

Bierz OLEDA od LG bez dwóch zdań, obraz KOSMOS, żaden gó^%$#@y monitor z górnej półki nie ma startu do TV i 65".

Jak już LG [oled] dołóż do wersji C1. Ma on  procesor Alpha 9 a B1 Alpha 7 4. generacji. TV kupujesz na wiele wiele lat, a więc warto. Ja od razu poszedłem w G1. Teraz to w końcu  odczuwam przyjemność z grania przy takim obrazie  i leżąc na kanapie :)

Jak wygląda sprawa interfejsu ? Jest responsywny ? Nie zacina się ? Czy są plikacje Apple, HBO, Canl plus ? 

Edit. Czy rogi ekranu są równo podświetlone czy są czarne przebarwienia ?

Edytowane przez Perzua
  • Haha 1