under555 10 Napisano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Cześc, mam pytanie pewnie banalne ale nie wiem mam myszkę i klawiaturę logitech na usb (gamingowe, z aplikacją na kompie) czy przedłużacz usb do jednego i drugiego jakoś negatywnie wpływa np. na opóźnienia myszy czy czułość czy działanie z aplikacją logitecha? ma znaczenie czy przedłużacz jest usb 2.0 czy 3.0? wydaje mi sie,że nie powinno to przeszkadzać w żaden sposób ale wolałem zapytać Cytuj Link to post Share on other sites
Loki1997 56 Napisano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Ja do ładowania DeathAddera V2 wykorzystuje dołączoną przedłużkę i nie ma z tym żadnego problemu. Nie zauważyłem, jakichkolwiek opóźnień. Na 90% jest to po USB 2.0 Cytuj Link to post Share on other sites
bonuz 664 Napisano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 W dniu 6.12.2021 o 09:15, under555 napisał: Cześc, mam pytanie pewnie banalne ale nie wiem mam myszkę i klawiaturę logitech na usb (gamingowe, z aplikacją na kompie) czy przedłużacz usb do jednego i drugiego jakoś negatywnie wpływa np. na opóźnienia myszy czy czułość czy działanie z aplikacją logitecha? ma znaczenie czy przedłużacz jest usb 2.0 czy 3.0? wydaje mi sie,że nie powinno to przeszkadzać w żaden sposób ale wolałem zapytać Według mnie nie odczujesz róźnicy w opóźnieniu pomiędzy USB 2.0 a 3.0. Kiedyś można było odczuć różnicę między myszą bezprzewodową i przewodową. Teraz bezprzewodowe tak śmigają, że chyba trzeba być w jakiejś drużynie mistrzostw świata w CS'a żeby to przeszkadzało. Cytuj Link to post Share on other sites
Loki1997 56 Napisano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Oni też bardzo często używają bezprzewodowych myszek, więc granica już się chyba całkowicie zatarła 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 IMO bezprzewodowe peryferia do stacjonarki to profanacja 2 Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1366 Napisano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Klawiatura przewodowa, bo RGB, ale myszka tylko bezprzewodowa. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts