LamaWarzywo 0 Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 (edytowane) Witam, Od niedawna użytkuję telewizor Sony A84J. Niestety telewizor nie radzi sobie z gorszą jakością sygnału czy treści. Przy wyświetlaniu programu w telewizji kablowej można dostrzec różne DENERWUJĄCE błędy obrazu. Obraz nieprzyjemnie pulsuje pixelami co jedną sekundę zmieniając swoje położenie, rozmyty ruch przy meczach, przy przejściu do kolejnej sceny jakby ładowanie się pixeli, różne anomalie przy dużej szczegółowości obrazu np. trawa. Problem powtarza się także czasami na youtube. Przy filmach, serialach wyświelanych z serwisów typu netflix czy rakuten nie mam zastrzeżeń i obraz jest świetny (znikają wszystkie problemy). Jak mówiłem te dziwne zakłócenia są bardzo denerwujące. Dużo zastrzeżeń mam też do Google TV gdzie w recenzjach nie usłyszałem o tym systemie ani jednego złego słowa. System po prostu się tnie. Czy mam jakiś uszkodzony egzemplarz? Edytowane 2 Grudnia 2021 przez LamaWarzywo Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts