BlackCoffe 14044 Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Masz możliwość sprawdzenia swojej karty graficznej w innym kompie bądź umieszczenia w swoim kompie innej grafy do testów? Cytuj Link to post Share on other sites
problematyk 0 Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 1 minutę temu, BlackCoffe napisał: Masz możliwość sprawdzenia swojej karty graficznej w innym kompie bądź umieszczenia w swoim kompie innej grafy do testów? teoretycznie mam starą 1050 ktora moge zamontowac w swoim, ale nie mam mozliwosci umieszczenia swojej karty w innym pc Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 To sprawdź jak będzie ona się zachowywać, czy będą spadki. Cytuj Link to post Share on other sites
problematyk 0 Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Teraz, BlackCoffe napisał: To sprawdź jak będzie ona się zachowywać, czy będą spadki. jak bede mial czas dzis to podlacze ,sprawdze i dam znac Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Ok, to czekamy Cytuj Link to post Share on other sites
problematyk 0 Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 NIe da rady tego jakoś inaczej sprawdzić? Będe spędzał lata na szukaniu starych częśći odkrecajac i przykręcając. I czy jeśli karta została uszkodzona przez zasilacz będzie dało się cos z tym zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Musiałbyś iść z nią do serwisu by oni stwierdzili jak z nią jest. Cytuj Link to post Share on other sites
problematyk 0 Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Właśnie przełożyłem moją 1050 zamiast tego rtx, odpalilem pierwsza lepsza gre padlo na fortnite i też były spadki, lecz troche większe niz na rtxie oraz nie było nawet tych stałych 165 tylko utrzymywalo sie po 100 i spadalo do 50 51 minut temu, BlackCoffe napisał: Musiałbyś iść z nią do serwisu by oni stwierdzili jak z nią jest. co teraz robić z tym faktem? Cytuj Link to post Share on other sites
Azurave448 13 Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 (edytowane) Ja w takim przypadku przyjrzałbym się jeszcze sekcji zasilania procesora na płycie. Chociażby podczas grania sprawdzić palcem czy tam jednak nie ma wrzątku mimo radiatora. + dodatkowo zajrzał do biosu czy procesor nie ma ustawionego dynamicznego taktowania, jak jest to lepiej ustawić na sztywno i sprawdzić. Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Azurave448 Cytuj Link to post Share on other sites
problematyk 0 Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 11 minut temu, Azurave448 napisał: Ja w takim przypadku przyjrzałbym się jeszcze sekcji zasilania procesora na płycie. Chociażby podczas grania sprawdzić palcem czy tam jednak nie ma wrzątku mimo radiatora. + dodatkowo zajrzał do biosu czy procesor nie ma ustawionego dynamicznego taktowania, jak jest to lepiej ustawić na sztywno i sprawdzić. nowa plyta kupiona ok tydzien temu wiec nie powinna się grzać, nie wiem jak zrobić to z biosem na mojej plycie. Warto również dodać ze w grach typu valorant lub csgo fpsy nie spadaja az tak drastycznie lecz są niższe niz przewidywąłem 25 minut temu, Azurave448 napisał: Ja w takim przypadku przyjrzałbym się jeszcze sekcji zasilania procesora na płycie. Chociażby podczas grania sprawdzić palcem czy tam jednak nie ma wrzątku mimo radiatora. + dodatkowo zajrzał do biosu czy procesor nie ma ustawionego dynamicznego taktowania, jak jest to lepiej ustawić na sztywno i sprawdzić. A i procesor na 100% ma dynamiczne taktowanie ponieważ wartość poniżej cały czas skacze Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts