mazi86 3 Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Siemano, kupiłem parę dni temu pada do PC ( Genesis Mangan 200 ) podpiąłem, go do kompa popatrzałem jak działa i jest problem , pisze na opakowaniu że ma wibracje a tu żadnych wibracji nie ma , odpaliłem Mortal Kombat daje na wibracje i nic , gra się na padzie fajnie ale 0 wibracji, odpaliłem GTA V i to samo, jak mam włączyć te wibracje skoro nawet sterowników do tego pada nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
Piechutus 12 Napisano 30 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 Próbowałeś ściągnąć program do sprawdzania działania pada? Może to nie kwestia ustawień a pad po prostu jest uszkodzony Cytuj Link to post Share on other sites
mazi86 3 Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Pad raczej nie jest uszkodzony skoro działa w każdej grze i w ustawieniach na PC , tylko jedyny mankament to te wibracje. Programem nie sprawdzałem , a jakie są dobre programy do sprawdzenia pada? Cytuj Link to post Share on other sites
Piechutus 12 Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Pad może działać normalnie ale np. tylko silniki od wibracji się wysypały. Co do programu to poszukaj po prostu czegoś w necie. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 3 godziny temu, Piechutus napisał: ale np. tylko silniki od wibracji się wysypały Tak, dwa na raz się wysypały w czasie transportu ze sklepu do klienta... Ogólnie wszystko jest w porządku, a nawet lepiej niż w porządku. Bo tutaj (9:44) w ogóle nie działa. Co do wibracji, to też wszystko jest w porządku, bo tutaj (2:28) też nie działają. Tak więc pad działa tak jak powinien i trzeba się cieszyć, że w ogóle działa, bo inni nie mają takiego szczęścia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts