under555 10 Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Hej, mam telefon a androidem i laptop z Windowsem. Potrzebuje słuchawek dokanałowych z jak najlepszym ANC Mam airpods pro i je lubię bo grają głośno (dla mnie głośno to znaczy dobrze bo chyba jakiś głuchawy jestem) + w miarę dobrej jakości jest dźwięk i mi to wystarcza. ANC jest spoko i bateria elegancko. Natomiast mam na testy Sony dokanałowe XM4 - nie podoba mi się w nich prawie nic ale próbuję je pokochać bo poziom ANC miażdży airpodsy pro całkowicie. Najpierw mam problem z soniakami taki ,że grają za cicho - coś w eq pozmieniać? jest gdzieś może jakaś blokada głośności? czy muszę kombinować jakieś "volume booster" na własną rękę? Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6328 Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 Ten typ tak ma, wiele osób narzeka na ich głośność. Cytuj Link to post Share on other sites
lucas-7 45 Napisano 17 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2021 Tak wielu tak twierdzi choć mało kto je ma i potrafi używać. Zainstaluj apke sony headphones przełącz w ustawieniach sterowanie na słuchawce na regulacje głośność. Zaakceptuj. Włącz muzykę Pojedynczym tapnieciem podglaszaj aż będziesz zadowolony. Później możesz zmienić sterowanie na ambient sound. Ot i cala historyja. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6328 Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 No nie do końca, mówię o głośności maksymalnej już z aplikacją. Choć tutaj ludzie z głośnością mają bardzo różne problemy, szczególnie z Androidem, gdzie niektóre funkcje dotyczące głośności z wersji na wersję przestają działać. Poza tym, co to za polityka, że pełny zakres głośności dostajesz dopiero z aplikacją? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts