Overclock666G 133 Napisano 24 Października 2021 Udostępnij Napisano 24 Października 2021 Witam. Pytanie/prośba do kogoś kto trochę poszperał, nabył wiedzy o tabletach i sam używa. Mogłaby mi takowa osoba podać 2-3 modele bardzo budżetowe takie aby tylko obsłużyły płynnie aplikacje Binance i aby to się nie grzało i w miarę trzymało na baterii. Aparat, mega procesory graficzne są zbędne. Fundusz jak będzie warto to 1 tysiąc wydam ale jak z moimi wymaganiami jest coś sensownego za kwotę załóżmy 300-400zł to zdecydowanie te tańsze wolę ze względu na wspomniane wyżej jedno zastosowanie urządzenia. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 30 Października 2021 Udostępnij Napisano 30 Października 2021 Wielkość bez znaczenia? Zakładam, że używka wchodzi w grę głównie? Cytuj Link to post Share on other sites
Overclock666G 133 Napisano 30 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2021 Nie znam się na standardach w tabletach ale te 9 cali w górę było by dobrze, raczej wolałbym coś nowego bo wymagania myślę że mam niskie jak na sprzęt. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts