donvito 8 Napisano 7 Października 2021 Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Pobrałem sobie plik instalacyjny programu magazynowego https://pliki.dgcs.pl/dgcs/demo/linux/DGCSSystem/DGCSSystem-21.42-r210810-Linux-x86_64-Install Chciałem go zainstalować na ubuntu, niestety nie mogę go uruchomić. Nadałem mu uprawnienia prze chmod niestety nie mogę uruchomić instalatora. Może ktoś łopatologicznie wytłumaczyć jak go zainstalować? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie gavron 27 Napisano 7 Października 2021 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Nie możesz bo??? wystarczy napisać teraz ./DG i nacisnąć tabulator a póxniej wdusić enter 1 Cytuj Link to post Share on other sites
donvito 8 Napisano 7 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Bo ja klikacz okienkowy jestem linux to tak z ciekawości, ale coraz bardziej mi się podoba. Wszystko śmiga. Podziękował. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts