Aksum 1 Napisano 3 Października 2021 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Witam. Szukam telewizora o przekątnej 55'' o rozdzielczości ekranu 4k. Telewizor będzie typowo pod konsole PS5 albo XBOX Series X i będzie używany głównie do grania. Oczywiście czasem też będę oglądał jakieś filmy ale granie na konsoli to główne przeznaczenie. Zależy mi przede wszystkim na jakości obrazu a więc na jak najlepszych kolorach, czyli telewizor musi mieć HDR oraz na ostrości obrazu i w miarę małym opóźnieniu. Jeśli chodzi o przekątną to nie chcę nic mniejszego niż 55'' a jakby trafiło się coś w tych pieniądzach o większej przekątnej to nawet lepiej. Chcę na niego wydać około 3000 zł, 3500 zł to jest już absolutne maksimum. Cytuj Link to post Share on other sites
Wik-Mar 136 Napisano 3 Października 2021 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Tu przykładowe modele z ekranem 4k z 120 Hz. LG 55NANO863 Samsung QE55Q74TA TCL QLED 65C815 LG OLED55A1 Cytuj Link to post Share on other sites
Aksum 1 Napisano 7 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2021 Takie pytanko: Czym różnią się od siebie te modele: Samsung QE55Q77A Samsung QE55Q75A Samsung QE55Q75AAT Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts