PlaceholderName 1 Napisano 18 Września 2021 Udostępnij Napisano 18 Września 2021 Hej! Wydałem demo mojej gry Visual Novel i chętnie bym poznał Wasze opinie! https://placeholder-name-studio.itch.io/coc-demo 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 18 Września 2021 Udostępnij Napisano 18 Września 2021 Graficznie nędza... Tak kiedyś pisałem gry na ZX Spectrum...podobny styl...proste gry tekstowe... Wciśnij L to idziesz w lewo...wciśnij P to idziesz w prawo... Ale jak na początek to całkiem niezle... ps. nie lubie gier tego typu i historycznych być może dlatego tak surowa ocena... Cytuj Link to post Share on other sites
Karister 508 Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Zaoczne nazywanie "nędzą" czyjejś pracy, która przekłada się na działający produkt, bo się czegoś nie lubi, bardziej bym nazwał bezrefleksyjnym/bezwartościowym hejtem niż opinią. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts