kolorowe_korale 0 Napisano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Szukam telefonu z dobrym aparatem do 3000zł (ewentualnie jeśli wart by było to do 3500zł) Obecnie: Oneplus 6. Pewnie jeszcze trochę by pochodził, ale już tyle razy spadł na ziemię, że nie pociągnie pewnie długo. Szukam: 1. Czegoś z procesorem nie gorszym niż obecnie (Snap 845) 2. Dobrym aparatem (obecnie nie narzekam, jest całkiem niezły, da się sporo z niego wyciągnąć, ale skoro wymieniam tel to przydałoby się coś lepszego) - zwłaszcza liczę na dobre zdjęcia w mieszkaniu wieczorem, bo w dzień to i starsze aparaty dają radę 3. Coś co ma w miarę dobrą baterię, 4. szybkie ładowanie (indukcją nie pogardzę, ale przeżyje bez niej). Szukam i nie mogę się zdecydować. Jak już coś mi odpowiada parametrami to w Pl ciężko dostać. Cytuj Link to post Share on other sites
Bastazar 129 Napisano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2021 Miałem Samsunga S8, przesiadłem się na One+ 7T Pro i powiedzieć mogę jedno, duży krok w tył pod względem aparatów. Gdybym dzisiaj miał wybierać, to pod względem foto brałbym jakiegoś Samsunga właśnie, szkoda tylko, że w UE mamy Exynosy. Jeśli chodzi o bezobsługowy telefon, z aparatami gotowymi do pracy bez zastanowienia, to właśnie Samsung. Ostrość, kolory, szczegółowość, w szajsungu to wszystko masz w automacie. Na One+ nigdy nawet nie zbliżyłem się do jakości S8, nawet w świetnych warunkach oświetlenia. Wcześniej poleciłbym też Huawei, ale na dzień dzisiejszy bez usług google raczej nie jest to rozsądne. W każdym razie do 3000zł można już szukać S20, S21, S21 FE, może nawet S20+ jeżeli trafi się jakaś promocja. Cytuj Link to post Share on other sites
piccolo666 2 Napisano 4 Września 2021 Udostępnij Napisano 4 Września 2021 A jakieś inne tańsze alternatywy do s21/s22 które mają konkurencyjny aparat? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts