Sza kal 0 Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam mam problem a mianowicie gdy podlacze byle jakie słuchawki do przedniego czy tylnego panelu płyty głownej słysze szum czym może to być spowodowane?Dodam też ,że reinstall sterownikow nie pomógł.Płyta to msi h410m pro Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez Sza kal Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 To może podłącz porządne słuchawki, zamiast byle jakich? Cytuj Link to post Share on other sites
Sza kal 0 Napisano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) 22 minuty temu, sznib napisał: To może podłącz porządne słuchawki, zamiast byle jakich? są podłączone słuchawki "porządne" .W opisie problemu chodziło mi o to ,że w kazdych innych słuchawkach występuje ten szum nie zależnie od modelu/firmy itp. Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez Sza kal Cytuj Link to post Share on other sites
WPRD700 230 Napisano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Masz instalację 3-żyłową w domu? Sprawdź jeszcze przykręcenie płyty głównej do dystansów. Kiedyś miałem taki sam problem, zmieniałem zasilacz, kombinowałem ze słuchawkami, z przedłużaczem, dopiero przykręcenie ponownie płyty głównej do obudowy rozwiązał problem. Cytuj Link to post Share on other sites
Sza kal 0 Napisano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2021 Godzinę temu, WPRD700 napisał: Masz instalację 3-żyłową w domu? Sprawdź jeszcze przykręcenie płyty głównej do dystansów. Kiedyś miałem taki sam problem, zmieniałem zasilacz, kombinowałem ze słuchawkami, z przedłużaczem, dopiero przykręcenie ponownie płyty głównej do obudowy rozwiązał problem. co do 3 żyłowej instalacji nie wiem ale spróbuje na nowo płyte przykręce, chociaz już zamowiłem nową płyte (bardziej przyszłościową niż ten szajs za 300 zł) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts