outlet52 5 Napisano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Hej, Tak jak w temacie, szukam jakiejś fajnej obudowy do ok. 300 zł, prawda jest taka, że głównie zalezy mi na minimalistycznym wyglądzie i odpowiedniej ilości miejsca do włożenia MSI B450 A-PRO MAX, komputer będzie dla dziewczyny dlatego też głównie chodzi o wygląd (:D) a nie o jakieś konkretne feature'y ani jakąś turbo cyrkulacje, itd. (dlatego celowałbym nawet w niższy budżet) Dopuszczam Mini/Middle Tower z nastawieniem na Mini jeśli pomieści B450 w pełnym formacie ATX. Dzięki za wszystkie propozycję. Cytuj Link to post Share on other sites
WPRD700 230 Napisano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Pierwsze co mi przyszło do głowy i zgodne ze standardem ATX, to Bitfenix Nova Mesh SE. Ewentualnie Zalman S5, bo reszta lepszych obudów jest poza budżetem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Pure Base 500 White można kupić poniżej 300zł 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
outlet52 5 Napisano 12 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 Hmm, a jak ma się ten be quiet! Pure Base 500 Window do Corsair Carbide Series 275R? Można je dostać w podobnej cenie i chciałbym znać wasze opinie. Dzięki za wszystkie propozycje Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 W specyfikacji dużych różnic nie ma. Be quiet trochę szersza i lżejsza, ma wymienny top ale nie wiem czy obydwa są w zestawie. No i masz szybę ze szkła zamiast akrylu. Ale może się wypowie ktoś kto miał z obydwoma do czynienia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts