hiena 0 Napisano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Dzień dobry, Poszukuje dla mojej lepszej połowy Smartwatch z możliwością: - płatność kartą NFC (niestety nie wiem czy google pay to to samo co Garmin pay z punktu widzenia płatności w Polsce) - wykonywania połączeń, odczytywanie wiadomości - krokomierze (czyli pewnie ogólnie fitness) Innych zastosowań przyznam że nie znam. Kształ koperty raczej nie ma znaczenia. Będzie on sparowany z Samsungiem A50 a z czym później niestety nie wiem ale napewno z jakimś androidowym. EDIT: przydałoby sie żeby nie trzeba go było ładować codziennie ale zakładam że może to nie być wykonalne Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez hiena update Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 21 Września 2021 Udostępnij Napisano 21 Września 2021 https://www.apart.pl/zegarki/garmin?kolekcja=Vivo,lily&dla-kogo=damski tu można coś wybrać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts