dzums 0 Napisano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2021 Witam wszystkich. Chciałbym zmodernizować mój zestaw audio przy komputerze. Obecnie składa się z microlabów solo 6c creative g6 Monoprice monolith 1570 Pierwsze sprawa to czy zbudować coś na monitorach aktywnych czy pasywnych. Z aktywnych myślałem nad klasikami 2020, hs8, czymś od adam audio czy krk Z pasywnych emotiva b1+ i do tego jakiś wzmacniacz. Z recenzji słyszałem, że są mega i oferują dźwięk jak wielokrotnie droższa konkurencja. Składając ten zestaw chciałbym w końcu wykorzystać swoje słuchawki. Pan w sklepie mp3 store mówił żebym ogarnął coś pod wejscie zbalansowane, albo przynajmniej wymienił fabryczną przejściówkę 3.5mm, bo jest kiepska. Chciałbym się zamknąć w okolicach 4k za wszystko, głośniki i coś do słuchawek. https://www.ikea.com/pl/pl/p/fredde-biurko-gamingowe-czarny-50219044/?gclsrc=aw.ds&gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAjwgb6IBhAREiwAgMYKRunpJQKFO9A3wAXZdYZUpRL0M_lQkIFc6BYvUqVxzmmQKnzdfEhFrRoCtygQAvD_BwE Z takiego biurka korzystam, microlaby stoją na podstawkach. Muzyka Trance sprzed 2010 roku i ogólnie stare klasyki z różnych gatunków. Dzięki za odpowiedzi i pomoc w "co pójść". Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Triangle AIO TWIN kolumny aktywne z Bluetooth i Wi-Fi - 2 szt. (rms.pl) Cytuj Link to post Share on other sites
dzums 0 Napisano 9 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Może kolega coś więcej napisać i uzasadnić? Nie jestem zwolennikiem bluetooth, kabel to kabel. Poza tym w sypialni już mam mam i przy tv soundbara. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts