kuki 0 Napisano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2021 Próbowałem instalowac WIN10 z dwoch innych plikow iso, probowalem instalowac system na SSD i na HDD, w obu przypadkach ten sam błąd. Nie wiem czy to istotne ale MOBO: GIGABYTE Z390 UD V2 CPU: i5-9600k Spotkal sie ktos z tym i jakos to rozwiazal? Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2021 Z jakiego powodu chciałeś zrobić format? Link to post Share on other sites
kuki 0 Napisano 7 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2021 17 minut temu, BlackCoffe napisał: Z jakiego powodu chciałeś zrobić format? Odswieżenie systemu, po prostu. Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2021 Nie miałeś żadnych problemów? Link to post Share on other sites
Rozwiązanie kuki 0 Napisano 7 Sierpnia 2021 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, BlackCoffe napisał: Nie miałeś żadnych problemów? Nie, sporo niepotrzebnych plikow, łatwiej mi bylo tylko te niezbedne wrzucic na zewnetrzny dysk i zrobic formata. /////edit Rozwiazalem problem - odlaczylem wszystkie dyski poza tym na ktorym chcialem system. Zostawie posta jakby ktos mial podobny problem. Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez kuki Link to post Share on other sites
Recommended Posts