buszi 5545 Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 Będą jakieś Pentiumy wczesne max, przecież ja retro nie zbieram, od tego mamy innych złomiarzy na forum. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Royal.S 18 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Nie chcesz opylić A8N I Strika ? Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 3 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia Nie. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 29 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia (edytowane) Nie skończyłem ogarniać, a wlatują kolejne fanty... ale było warto, bo stan igła. Edytowane 29 Stycznia przez buszi 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Odoo22 322 Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Gdzie udało się ją znaleźć? Dawno nie widziałem tych kart w fajnym stanie. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 30 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia Ktoś się sam odezwał z ofertą. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Oooooo grubas! Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 30 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia (edytowane) Gdzie tu widzisz Gabena? Chociaż nie wiem czy tak się odmienia imię Gabe. Edytowane 30 Stycznia przez buszi Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego Chłodzenia wjechały. 2 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dulu1 263 Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego A to nie jest to coś co chłop sprzedawał wiele sztuk na raz? coś kojarzę takiego No i najważniejsze - chlupie jak tym potrząsasz? Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 5 Lutego Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego Wiele sztuk? Masz chyba na myśli to co bylo na grafiki? Cytuj Link to post Share on other sites
dulu1 263 Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 2 godziny temu, buszi napisał: Wiele sztuk? Masz chyba na myśli to co bylo na grafiki? aaa tak dokładnie to Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 6 Lutego Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego Tacek u skośnego brak to trzeba sobie samemu wyczarować 1 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Słaby projekt, w oryginale CPU nie opiera się nogami a ramki są stackowalne i się ładnie zazębiają. Ramki/tacki są dostępne w USA, ale żeby to miało sens trzeba zamówić więcej, a już sama cena startowa nie jest jakaś turbo niska bo chyba ~8-9USD Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 6 Lutego Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego Taki mądry to załatw I jeszcze oddaj kasę jak przyjdzie uszkodzone. To wtedy biorę kolejne 5! Cło też możesz od razu opłacić Dej mnie jeszcze styropian na HDD! Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Właśnie przymierzam się do zamówienia Tylko kombinuję jak najtaniej przerzucić bo ceny przesyłek z USA przez kilka lat odleciały jak PAD. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 13 Lutego Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego Pisałem przecież, że dziś to temat średnio opłacalny. Doszły do mnie wczoraj wydrukowane tacki i jestem generalnie z nich zadowolony. Tacki na pamięci również dotarły, niestety zwykłe, nie te grubasy ale z ich dostępnością też ostatnio problem. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko "styropina" na hdd albo najlepiej 2 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 21 Lutego Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego Znów mi się chce coś pododawać do listy, padło na cepy. Od jakiegoś tygodnia dodaję coś, niekoniecznie takie ilości jak tutaj podają ale te 30-40 dziennie wbijam i 3 raz ban na IP wleciał 2 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Zdolniacha. Mi się to jeszcze nie udało. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 5 Marca Autor Udostępnij Napisano 5 Marca (edytowane) Inwentura dalej trwa. Czasem się człowiek zdziwi pozytywnie, w "jajku niespodziance" idzie coś znaleźć fajnego nawet. Tu wjechał FX5700 w fajnej wersji i Barton 2600+. A tu Abit. Reszta szrot, na przemiał Edytowane 5 Marca przez buszi 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
luk1999 189 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Nie no, KT6 Delta nie wyrzucaj... przyzwoite mobo. Mogę się zapiekować, jak nie chcesz. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 5 Marca Autor Udostępnij Napisano 5 Marca W sensie "za kebaba" xD Jest już nawet klient na to. Cytuj Link to post Share on other sites
Odoo22 322 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Fajny Prolink Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca NF7 jak młody zobaczy to nogawki mokre. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 10 Marca Autor Udostępnij Napisano 10 Marca (edytowane) Muszę przestać widzę wrzucać fotki z discora, bo szybko padają, a myślałem, że jednak jak szpiegują to na całego Coś z audio wpadło ostatnio. XFX 7900GT co ktoś tu niedawno wrzucał link. Abit z tych ostatnich gruzów w niezłej kondycji wizualnej. Jak już testowałem tego FX5700 to i zabrałem się za... Quadro FX1000 Z nowszych fajnych TOP zabawek wpadł QX9650 i GTX580 Classified. G.Skille DDR2 4x2GB PC8000 I bym nie był sobą gdyby jakieś wynalazki nie wleciały Edytowane 10 Marca przez buszi 2 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts