Marcin2k5 151 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca 580 Classi i Quadro wymiatają 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2075 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Ładnie, ładnie, z której kątowni się takie AWE32 bierze? Cytuj Link to post Share on other sites
Odoo22 322 Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca Gdzie to Quadro udało się znaleźć i czy w normalnych pieniądzach? Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 10 Marca Autor Udostępnij Napisano 10 Marca W kompie jednym wypatrzyłem, nie wyszło dużo. Jakoś 1/4 ceny FX5800. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Paniki 7 Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Panie kebabowy Abicie, przypadkiem nie znajdziesz jakiegoś radiatorka na NB do AN7? Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 12 Marca Autor Udostępnij Napisano 12 Marca Nie mam takich trupów Abitów. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 26 Maja Autor Udostępnij Napisano 26 Maja (edytowane) Paczka złomków przyszła. https://i.ibb.co/rZYXfgG/IMG-20240525-095435.jpg Edytowane 26 Maja przez buszi 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 26 Maja Udostępnij Napisano 26 Maja Biały Soltek : > 1 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 26 Maja Autor Udostępnij Napisano 26 Maja Myślałem, że już naprawiliście te fotki, a tu widzę dalej zonk xD 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 26 Maja Udostępnij Napisano 26 Maja Masz poczucie humoru : D Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 26 Maja Autor Udostępnij Napisano 26 Maja To bez sensu się logowałem. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 26 Maja Udostępnij Napisano 26 Maja Też mamy tego dosyć, uwierz mi. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 27 Maja Udostępnij Napisano 27 Maja soltek fajny, szkoda ze nie jakis sis xabre! Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 27 Maja Autor Udostępnij Napisano 27 Maja To akurat by był jeden pies. Szkoda, że nie Triplex 4Ti 4200! Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2075 Napisano 27 Maja Udostępnij Napisano 27 Maja Godzinę temu, buszi napisał: To akurat by był jeden pies. Szkoda, że nie Triplex 4Ti 4200! Bestcom miał podpisać umowę na dystrybucję Triplexa. Skąd wiem? Bo sam negocjowałem. Niestety prezesowi coś się odwidziało i nie podpisał. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 27 Maja Autor Udostępnij Napisano 27 Maja Dawaj adres, jedziemy mu nakopać za te 20 Triplexów co mi brakuje w kolekcji! 3 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 30 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca Mały update. Abit wleciał jakiś czas temu, wziąłem go, bo miał oryginalny coolerek. Voodoo II wleciały całkiem przypadkiem, chciałem jedną ale były w takiej cenie, że żal nie było zgarnąć wszystkich 3. Brane trochę w ciemno, dwa modele po 12MB, jedna sztuka 8MB. Te po 12MB sprawne, ta słabsza wykrywalna ale coś nie banglała, lekko są zasyfione więc się przyjrzałem pod lupą i są powyginane nóżki więc sądzę, że po małej operacji też odpali. Trochę beka, bo w takim stanie mam już kupca XD Ale finalnie nie wiem co z nią zrobię. Ciekawe SDRy, nie dość, że Low Profile to jeszcze kostki współczesne. Soltek niski model, już wrzucałem ale teraz zrobiłem lepsze zdjęcie. EVGA GTX260 Core216, nie miałem zamiaru brać ale jak już była parka i od jednej z moich ulubionych firm to zgarnąłem. Asus 8800GTS 320MB niby słabizna ale jednak to model Core112. Wreszcie też dorwałem IceQ HD5770, słabsze wersje już mam, też jedna z moich ulubionych serii. 7800GTX chyba wrzucił @Odoo22 na discordzie więc dzięki, nie potrzebowałem, nie szukałem ale cena czyni cuda XD DFI wyrwane jakiś czas temu, prawilny model więc wziąłem. Klasycznie Winbondy od Twinomsa też wleciały. Jakieś S3 co nie miałem tych modeli w kolekcji. I jeszcze jakiś inne graty co się aktualnie nie załapały do sesyjek w weekend. Teraz tylko trzeba odkopać, bo już sam nawet nie wiem co tam było XD A część i tak poleciało od razu do gruz kartonu XD Ale to forum się zrobiła lipa, chyba Sasin kod ogarnia, nie można edytować nawet jednego zdania po wrzuceniu. Dodać fotek z linków też nie ale to już wiecie. Kochać ten burdel, nie wiem czy chce mi się dalej coś tu wrzucać... 3 4 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2075 Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca Śmiszne te SDRy Cytuj Link to post Share on other sites
luk1999 186 Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca 22 minuty temu, buszi napisał: Ale to forum się zrobiła lipa, chyba Sasin kod ogarnia, nie można edytować nawet jednego zdania po wrzuceniu. Dodać fotek z linków też nie ale to już wiecie. Kochać ten burdel, nie wiem czy chce mi się dalej coś tu wrzucać... Jak chcesz edytować tekst, to musisz wywalić zdjęcia, następnie zapisać. Dopiero wtedy zmienić tekst i ponownie wrzucić foty. Takie to... Przyjemne i wygodne. 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dulu1 263 Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca 55 minut temu, buszi napisał: Ale to forum się zrobiła lipa, chyba Sasin kod ogarnia, nie można edytować nawet jednego zdania po wrzuceniu. Dodać fotek z linków też nie ale to już wiecie. Kochać ten burdel, nie wiem czy chce mi się dalej coś tu wrzucać... a jak chciałem wysłać ci przed chwilą drugą wiadomość to wywaliło mnie ze strony. Ostatnio też się tak czasami dzieje jak chcę dodać post. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 30 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca Edytować nie da rady normalnie, dobrze, że chociaż skleja jeszcze post pod postem choć kto wie, może też przestanie działać, bo TAK XD Cytuj Link to post Share on other sites
Odoo22 322 Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca Kącik retro to i forum wraca do retro rozwiązań, jeszcze trochę zobaczymy wygląd jak z 2001 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Marcin2k5 151 Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca Duet V2 12MB aż prosi się o wrzucenie w SLI do jakiejś P2B :D. 3 godziny temu, Odoo22 napisał: Kącik retro to i forum wraca do retro rozwiązań, jeszcze trochę zobaczymy wygląd jak z 2001 Może nie będzie nowoczesne, za to zdjęcia nie będą działać :PP 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts