TheLaska 0 Napisano 24 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2021 Witam Państwa, Poszukuję monitora do xboxa series x, obsługującego rozdzielczość 4k oraz odświeżanie 144 hz w cenie do 2,5 k. Obecnie rozmyślam nad Iiyama G-Master Red Eagle GB3466WQSU-B1, jednak będąc weekendowym graczem nie jestem w stanie stwierdzić czy będzie to dobry wybór. Zależy mi na graniu w rozdzielczości 1440p przy 120 hz i okazjonalnie w 4k przy 60 hz. Ponadto fajnie by było gdyby monitor miał ponad 30 cali albowiem ma być dla mnie połączeniem monitora i telewizora. Niestety mam zbyt mały pokój żeby zmieścić oba. Poszukując monitora natrafiłem na informację że xbox ma problem z działaniem na monitorach z hdmi 2.0 i nie potrafi odpalić rozdzielczości 1440p na 120 hz, co tym bardziej zwiększa moje wątpliwości z wyborem. Wiem, że ten problem da się naprawiać w ustawieniach xboxa ale nie wiem czy zadziała to z każdym monitorem. Dlatego też proszę Państwa o pomoc w wyborze, jeżeli w tej cenie nie da się spełnić powyższych wymogów to oczywiście bardzo proszę o wskazanie najlepszych możliwości w tej cenie. Jestem graczem weekendowym i nie potrzebuję sprzętu z najwyżej półki, sama przesiadka z full hd będzie dla mnie wystarczająca. Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 312 Napisano 25 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 https://hdtvpolska.com/test-niedrogi-165hz-monitor-lenovo-g27q-20-do-konsol-pc/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts