under555 10 Napisano 13 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2021 Cześc, mam komputer z gtx 750ti 4GB i jak podpinał go pod TV 55 cali 4k i w tej rozdzielczości to nie ma problemu jak podpinam go pod TV Philips Full HD 32 cale i ustawiam full hd to jest to FHD ale jakoś dziwnie porozciągane i tak jakby obraz z komputera nie mieści się na ekranie(same brzegi obrazu) co i jak ustawić,żeby działało to dobrze? wydaje mi się,że problem jest po stronie telewizora. Cytuj Link to post Share on other sites
Sentymentalny 78 Napisano 14 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Ja w swoim Philipsie 49" z 2017 roku, aby nie było zniekształceń obrazu przesyłanego przez PC, muszę mieć ustawioną opcję "Format obrazu" na "Oryginalny". Każdy telewizor ma mniej lub bardziej - ale jednak różniące się menu. Poszukaj u siebie czy nie masz podobnie brzmiącej funkcji i ewentualnie popróbuj wszystkie po kolei, patrząc jakie dadzą efekty. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts