Skocz do zawartości

Xonar u7 mk1 problem z windows 10 ale tylko u mnie

Recommended Posts

Hej, mam PC z najnowszym W10 i mam xonara u7 mk1.

cały czas mój komp wyświetla ,że nie widzi urządzenia wiec nie mogę zainstalować nowych sterowników - próbowałem wszelakie wersje i nic z tego.

Prąd idzie ob lampka na xonarze miga.

Koelga testował u siebie (przy mnie) na 3 różnych kompach i laptopach i na każdym działa samo bo Windows update pobiera jakiś sterownik sam i urzędzenie działa.

Potem dograliśmy oprogramowania asusa ze strony i też dalej działało.

Wydaje mi sie,że wszystko odinstalowałem u siebie ale windows update nie wyszukuje żadnych steroników do tej karty dźwiękowej nawet jak klima,żeby mi wyświetliło opcjonalne steroniki do pobrania.

Jak się z tym uporać?

Zanim zainstalujesz te sterowniki przeskanuj rejestr za pomocą Eusing Free Registry Cleaner [gdy pojawi się okienko z pytanie o kod aktywacyjny kliknij Skip lub Przewiń]. Jest to bezpieczny program, sama go używam.

20 godzin temu, adivxv napisał:

Odinstaluj urządzenie w menażerze urządzeń.  Później tylko pobierz z tej strony drivery ;https://maxedtech.com/asus-xonar-unified-drivers/

nie widzę tego w menadżerze urządzeń

10 godzin temu, cooger napisał:

A wykrywa podłączone urządzenie system? Może jakiś problem z USB? 

chyba tak bo świeci lampka na xonarze, .Próbowałem na różnych złaczach usb u siebie i dalej nic

20 godzin temu, adivxv napisał:

Odinstaluj urządzenie w menażerze urządzeń.  Później tylko pobierz z tej strony drivery ;https://maxedtech.com/asus-xonar-unified-drivers/

dzieki ale na tej stronie chyba nie ma sterowników do xonara u7