Infiel 2 Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 (edytowane) Budżet: elastyczny, max 800zł Zastosowanie: programowanie 90% Typ: cichy mechanik Interfejs: najlepiej bezprzewodowy Mile widziane: podświetlenie (często pracuje w nocy), dedykowana podkładka pod nadgarstki Koniecznie: dystrybucja w PL, tak że jak dzisiaj zamówię to jeszcze jutro będzie Nad czym myślę? Nie znam się specjalnie na klawiaturach, do tej pory kupowałem w "markecie" a obecna to jakiś stary logitech, chyba ma już z 8 lat ...niestety wczoraj uległ zalaniu i trzeba zmienić. Co mi wpadło w oko podczas szybkiego porannego researchu? np. taka: https://www.x-kom.pl/p/519474-klawiatura-przewodowa-razer-blackwidow-lite-mercury-edition-orange-switch.html ale nie wydaje mi się ona warta swojej ceny (może się mylę?) Ok, mały update. Doszedłem do wniosku że: - nie opłaca się zmawiać mechaników u nas, lepiej poszukać gdzie indziej, wybrać coś ciekawego i poczekać na dostawę. Przykład: ANNE PRO2. Zmieniam więc budżet mechanika na max 400zł. Za to dla ratowania sytuacji zamówiłem na dzisiaj Logitech MX Keys. Edytowane 7 Lipca 2021 przez Infiel Cytuj Link to post Share on other sites
Kolcobrzuch 161 Napisano 8 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2021 Mogę zapytać z jakim układem zamówiłeś MX Keys i gdzie? Szukam US ANSI ale w Europie nie do dostania a koszty przesyłki z US to prawie 70% jej ceny:( Cytuj Link to post Share on other sites
Infiel 2 Napisano 10 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2021 US ISO, nie mam tutaj specjalnych wymagań Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts