Mode PL 0 Napisano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 Cześć, tak jak w temacie dostałem dodatkowo kartę sim na internet i 200 giga danych w 5g. Mam dom 260m2 i chciałbym zrobić sieć w nim ale po pierwsze mało routerów jest na sim, nie wiem czy urządzenie do środka tylko czy zewnętrzna antena tez? Możecie doradzić? sprzet z jakim będzie się łączyć to Mac i smart tv. Cytuj Link to post Share on other sites
8gwiazdek 255 Napisano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 Po co podawać informacje ważne takie jak operator i lokalizacja, lepiej podać coś zupełnie nieważnego i niepotrzebnego 37 minut temu, Mode PL napisał: sprzet z jakim będzie się łączyć to Mac i smart tv Najważniejsze że mac się będzie łączyć, przecież to +10 do transferu Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie jakub1t 1683 Napisano 28 Czerwca 2021 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 2 godziny temu, Mode PL napisał: mało routerów jest na sim Wybór jest wystarczający , ja mam jakiś stary huawei chyba b315 , bez żadnych anten i w domu jak i na zewnątrz nie ma problemu z zasięgiem . Nawet na ulicy łapie jeszcze . Chyba , że cię interesuje router na 5g to też do kupienia bez problemu . Cytuj Link to post Share on other sites
bob 68 Napisano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 W dniu 28.06.2021 o 17:58, Mode PL napisał: Cześć, .....Możecie doradzić? ........ Nie. Jeśli już miałbym coś poradzić, to moja porada byłaby równie merytoryczna jak porada krowy. Podaj jakieś konkrety typu ile km do stacji BTS, jakie transfery na telefonie, plan mieszkania. im więcej pierdół w stylu logo na klapie od matrycy tym mniejsza szansa na uzyskanie miarodajnej odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts