rysiooo 425 Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Cześć, obecnie posiadam Huawei P40 i jestem z jego aparatu bardzo zadowolony. Niestety brak usług googla, w końcu wymusił u mnie zmianę urządzenia. Chciałbym coś zamiast P40 z podobnej jakości aparatem - reszta w sumie nie jest dla mnie istotna, bo oprócz podstawowych aplikacji jak bankowe, mapy, czy social media nie wykorzystuję telefonu. Aparat natomiast przy małych dzieciach, to najważniejsza funkcja w telefonie. Zdjęcia pociech oraz zdjęcia macro (pasja do zegarków na ręcznych) robię w dużych ilościach. Co warto rozważyć, żeby jakościowo zdjęcia nie odbiegały od P40, a może za niewielką dopłatą do kwoty z jego sprzedaży uda się kupić coś z nawet lepszym aparatem? Patrzyłem na ranking, na dxomark i sam już nie wiem na czym warto się skupić.... - Xiaomi Mi 11 Lite 5G? - Redmi Note 10 Pro? - Samsung A52 - Realme GT 5G? - czy zrobić krok wstecz w epoce i wybrać Huawei P30 Pro? Najbardziej chciałbym coś świeżego, żeby jeszcze miał długie wsparcie, ale to też nie must have - najważniejszy to dobry aparat. Myślę, że budżet na chwilę obecną to najlepiej jakieś 1500-1700zł. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Z wymienionych to tylko a52 5g, ewentualnie p30 pro jak mówisz, w ostateczności gt, ma niby tą samą matryce co a52, ale bez ois, xiaomi mają słabe aparaty Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts