ilov3 106 Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 hejka, proszę o pomoc poszukuję myszki na bluetooth§ Budżet: 200zł +/-§ Jakiej myszki obecnie używasz: Rival 100§ Jaką masz obecnie podkładkę: A4tech X7 lub bez§ Z jakich wartości DPI korzystasz: ~800§ Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 30cm§ W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): FPS – CS:GO oraz LoL, AutoCad, Corel Draw§ Ile przycisków używasz w myszce: lewy prawy i wstecz bo do przodu mi jest niewygodnie§ Chwyt: palm grip§ Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+2+2§ Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: 11 może 12cm§ Dlaczego chcesz zmienić mysz: chcę się pozbyć kabla§ Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): - Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts