arizaki123 3 Napisano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2021 Dzień dobry, 2 lata temu zadałem tu identyczne pytanie tylko w trochę niższym budżecie, wtedy poleciliście mi WF-1000XM3 Niestety prawa albo lewa słuchawka padła, już nie pamiętam która. Ponoć częsty problem w tych soniakach. Ale do rzeczy, dokanałówki bluetooth głównie rap, czyste wokale i jak najwięcej detali w tle do usłyszenia wygodne (pianki w zestawie mile widziane) dobry, przyjemny bass najczęściej pod telefon ale pod Windowsa też chciałbym je podłączać. Budżet to około 1000 zł, piszę tego posta gdyż teraz premierę miały Sony WF 1000 XM4 link do recenzji: Zaciekawiły mnie one, bo wydają się lepszą wersją moich starych słuchawek WF-1000XM3, ale czy warto tyle na nie wydać (chyba około 1200-1300 zł na amazonie) czy może znajdę coś lepszego w tym budżecie? Szczerze nie wiem czy interesuje mnie noise cancelling... Niby spoko, ale jeśli można dostać w tej samej cenie o wiele lepszy dźwięk porzucając noise cancelling to why not? Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2021 HiFiMAN TWS600 (TWS-600) Słuchawki dokanałowe bezprzewodowe Bluetooth True Wireless cena (rms.pl) Sennheiser M2 Free IEBT Słuchawki dokanałowe bezprzewodowe Bluetooth cena (rms.pl) Sennheiser CX 400BT (CX400BT) słuchawki dokanałowe Bluetooth True Wireless cena (rms.pl) Acoustic Research AR-E100 (ARE100) Słuchawki dokanałowe z berylowym przetwornikiem przewodowe z modułem Bluetooth aptX cena (rms.pl) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts