cooger 2074 Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Wątek identyfikacyjny, gdy coś kupiliśmy/znaleźliśmy a nie wiemy co to dokładnie jest. Taka pamiec mi się trafiła, ładna czerwona, że DDR266 to mi nie przeszkadza, znajdzie się czerwoną płytę na KT266 i będzie piękna para Nie mniej chciałbym wiedzieć czy ktoś kojarzy producenta, czy to może jakiś totalny noname: Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2505 Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 A pod tą białą naklejką z 11 cyfrowym numerem jest jeszcze jedna naklejka, nie patrzyłeś tam przypadkiem albo specjalnie? xD 1 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2074 Napisano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Nie da się odkleic bez uszkodzenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2505 Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Podgrzej suszarką, klej się rozgrzeje i powinieneś dać radę odkleić bez uszkodzenia. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Daj fotki, zwłaszcza drugą, w lepszej jakości. Ta mała naklejka pod tą dużą powinna nakierować nas kto jest producentem modułu. Ogólnie to czerwone PCB raczej miał Kingmax choć naklejka może być Kingstona, PQI jak i innego producenta Choć dziwny jest ten znaczek delty i omegi na PCB. Nie widziałem chyba tego nigdy. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2074 Napisano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 11 minut temu, buszi napisał: Daj fotki, zwłaszcza drugą, w lepszej jakości. Ta mała naklejka pod tą dużą powinna nakierować nas kto jest producentem modułu. Ogólnie to czerwone PCB raczej miał Kingmax choć naklejka może być Kingstona, PQI jak i innego producenta Choć dziwny jest ten znaczek delty i omegi na PCB. Nie widziałem chyba tego nigdy. Chciałem edytować pierwszy post, ale nie wiem jak się przełączyć na edytor kodu. 17 minut temu, buszi napisał: Choć dziwny jest ten znaczek delty i omegi na PCB. Nie widziałem chyba tego nigdy. Bazując na powiązaniu fotek i nazw w skepach to chyba Edge Memory, nie mniej nigdy nie wiadomo czy zdjęcie w sklepie odpowiada nazwie produktu. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 13866 Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 7 minut temu, cooger napisał: Chciałem edytować pierwszy post, ale nie wiem jak się przełączyć na edytor kodu W tej wersji skryptu nie ma już takiej możliwości. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2074 Napisano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 30 minut temu, BlackCoffe napisał: W tej wersji skryptu nie ma już takiej możliwości. Nowe jest wrogiem dobrego Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 13866 Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Nie od dziś to wiemy [też mi brakuje tej funkcji tak swoją drogą] Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 28 Maja 2021 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Jakaś firma to musi być. Zobacz na górną naklejkę, wygląda jak ta u Ciebie. Widać, że będzie tam "VOID IF REMOVED". Na PCB też są te znaczki. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2074 Napisano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 Edge Memory, tak wychodzi z researchu. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Zawsze też możesz odpalić Thaiphoon Burner i może akurat będzie producent podany. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts